BIR& HP- DUKTIG HUND& STOLT MATTE

JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA HUND! :D

Det gick så himla bra på utställningen i Finspång idag, trotts ösregn..Men det var det värt, han gick vidare, men vi valde att åka hem sen pga vädret. Det var mamma som sprang med Ikaros denna gång. :) Jag ska springa med honom nästa gång istället.

Ikaros blev Bäst i rasen, (BIR- VALP) & så fick han ett Hederspris (HP) Jag är sååå himla glad! :)) & Ikaros var glad& nöjd med sina prestationer idag & han är så duktig& fiiin.. MIN kille.. :) <3

Han fick mycket bra kritik också & det löd:

BIR valp Hp -

Domare: Ann Gistedt

Lagom stor. Bra könsprägel.

Välutvecklat huvud med bra blick, bett& pigment.

Normalt kroppad med passande stomme.

Välställda ben& tassar.

Korrekt hårlag.

Något svårbedömda rörelser men travar väl.Jag är en mycket stolt matte& nu är min lilla busunge så himla trött, så nu ligger han & sover som en sten, blev ju en tidig morgon idag.

Här kommer det lite bilder på vår käre vinnare & hans priser ;)

Charmören, trött men....


Grymt nöjd :))


& sist men inte minst, han priser ;) en stor applåd för IKAROS!!!!

Min Toffs-unge ;)


"Hugg"-tänder..

Vad det har regnat de senaste dagarna. Verkligen inget väder som Ikaros eller nån annan hund tycker om. Men ut måste man iallafall.. Som tur var så var det bättre väder idag :)) Genast mycket roligare!

Ikaros har tappat alla sina små "hugg"- tänder nu. :) Tur, var lite orolig där ifall han inte gjorde det& dom skulle växa ut dubbla.. men vi har lekt& slitit i snöret så mycket så de lossnade tillslut. Man hörde ett litet ljud på golvet& det var tanden såklart, han spottade ut den först, men sen skulle han käka upp den, men då var matte framme! Man blir lika glad varje gång man hittar en lite Ikaros-tand<3 :D

Har börjat göra toffs på honom också.. han e lite stretig,, men han vänjer sej& han är sååå söööt när man ser han ögon också.

Blider kommer vid ett senare tillfälle!

KRAM/// från oss :D

RSS 2.0